Marilena Nedelcu

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psiholog Psihoterapeut Profesor Psihopedagog Logoped

Marilena Nedelcu

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun -
  -
 2. Mar -
  -
 3. Mie -
  -
 4. Joi -
  -
 5. Vin -
  -
 6. Sâm -
  -
 7. Dum -
  -
 1. Vârstă: 47 ani
 2. Specializări si formări: Psihoterapie, consiliere psihologica si consiliere psihopedagogica in acord cu varsta, nevoile si problemele aparute in trupul, mintea si sufletul tau sau a copilului tau. , Psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si familie. Consiliere psihopedagogica pentru parinti si copii. Psihopedagogie speciala –logopedie - terapie si consiliere pentru copii cu nevoi speciale, diferite boli: sindromul DOWN, AUTISM, ADHD. Consiliere si psihoterapie in perioada prenatala, natala si postnatala de sarcina. Consiliere si orientare profesionala.

Experiență profesională

 1. Functia de psiholog – psihoterapeut o exercit din anul 2011 de la absolvire, din 2014 functionez in propriul cabinet individual de psihologie/psihoterapie. Functia de profesor psihopedagog - logoped o exercit din septembrie 2011, in urma absolvirii facultatii, am profesat la o scoala speciala pentru copii cu deficiente, voluntariat la centrul Arca, de 3 ani si in present functionez ca profesor psihopedagog la Centrul de resurse si Asistenta educationala Constanta.

Despre mine

Sunt Casatorita si am un copil. Am absolvit Facultatea de Psihologie si stiintele educatiei, Universitatea “Ovidius”din Constanta Specializarea: PSIHOPEDAGOGIE SPECIALA-L ...