Roxana Alexandra Popa

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psihoterapeut CBT & NLPt, Psiholog clinician, Career&Executive Coach

Roxana Alexandra Popa

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun 22:00
  23:00
 2. Mar -
  -
 3. Mie 20:00
  23:00
 4. Joi 20:00
  23:00
 5. Vin 20:00
  23:00
 6. Sâm 14:00
  22:00
 7. Dum 20:00
  22:00
 1. Vârstă: 57 ani
 2. Specializări si formări: Psihoterapeut CBT & NLPt si psiholog clinician cu drept de libera practica acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania, își desfășoară activitatea în zona de psihoterapie și coaching. Domeniul său pornește de la procese de optimizare de nivel "adolescent", "start în cariera" și "career and executive coaching" și trece apoi în aria gestionarii stresului, depresiei, anxietății, doliului., Aplica în tehnicile sale cunoașterea provenită și din zona de business marcată de o experiență de peste 30 de ani în promovarea și execuția de "Big Projects". Consiliază zona de orientare în carieră, antrenează clienții pentru prezentarea optimă în interviuri și gestionarea emoțiilor, creșterea stimei de sine și optimizarea performanțelor., Desfășoară, de asemenea, activități în domeniul Terapiei ABA și este acreditat ANC pentru activitatile de Coach, Formator și Consilier de dezvoltare personală. În anul 2012 a absolvit și fomarea de nivel Master Practitioner in Coaching NLPt in prezent fiind in formare pe nivelul Advence..

Experiență profesională

 1. Venind cu o vasta experiență din zona de business în 2008 a început călătoria pe tărâmul dezvoltării personale și de atunci a parcurs diverse formari ce au condus și la absolvirea Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, continuată cu studiile de master din Programului de Master în Terapii Cognitiv Comportamentale.

Despre mine

Marcata fiind de citatul lui Wyne Dyer - When you change the way you look at things, the things you look at change - mi-am definit propriul stil de lucru si de viata prin con ...