Roxana Alexandra Popa

Alege sesiune sau programare
100 lei / 60 minute

 1. Email Trimite Email
 2. Video Sesiune Acum
 3. Video Programare
   

Psihoterapeut, Psiholog clinician, Career&Executive Coach

Roxana Alexandra Popa

  (0)

Program de lucru (saptamana in curs)

 1. Lun 21:00
  23:00
 2. Mar 21:00
  23:00
 3. Mie 21:00
  23:00
 4. Joi -
  -
 5. Vin 21:00
  23:00
 6. Sâm 21:00
  23:00
 7. Dum 21:00
  23:00
 1. Vârstă: 57 ani
 2. Specializări si formări: Psihoterapeut si psiholog clinician cu drept de libera practica acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania., Domeniul de expertiza pornește de la procese de terapie pentru optimizare activității fizice si mentale la copii si adolescenți, consiliere vocațională si start în cariera și trece apoi în aria gestionarii stresului, depresiei, anxietății, doliului. A experimentat cu succes poziția de ”mama&manager” si asigura consiliere pe zona de orientare în carieră, antrenând clienții pentru prezentarea optimă în interviuri și gestionarea emoțiilor, creșterea stimei de sine și optimizarea performanțelor., Desfășoară, de asemenea in cabinetul personal, activități în domeniul Terapiei ABA si intarziere de dezvoltare la copii. Este acreditat ANC pentru activitatile de Coach, Formator și Consilier de dezvoltare personală. În anul 2012 a absolvit și fomarea de nivel Master Practitioner in Coaching..

Experiență profesională

 1. Venind cu o vasta experiență din zona de business în 2008 a început călătoria pe tărâmul dezvoltării personale și de atunci a parcurs diverse formari ce au condus și la absolvirea Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, continuată cu studiile de master din Programului de Master în Terapii Cognitiv Comportamentale.

Despre mine

Marcata fiind de citatul lui Wyne Dyer - When you change the way you look at things, the things you look at change - mi-am definit propriul stil de lucru si de viata prin con ...